Näthatare i Nobels fotspår

Igår inledde politiskt korrekt media ett mediadrev mot vad de kallar näthatare – alltså verklighetens svenskar som tröttnat på sjuklöverns vansinnespolitik. Orsaken till detta drev är att det politiskt korrekta etablissemanget är desperat då de vet med sig att deras dagar i maktens korridorer är räknade. Vi ska hjälpa dem i deras rusch mot ruinens brant. För att bekämpa dem bör vi ta inspiration av den man som hedrades igår – Alfred Nobel. I sedvanlig ordning delades Nobelpriset ut den 10 december.

Nobelpris

Hela världen ser på medan svenskar utser pristagare inom olika kategorier. Alfred Nobel kan ses som en symbol för den nordiska uppfinningsrikedomen och nyskapandeförmågan. Världen behöver nordiska uppfinnare och tänkare för att berikas kulturellt, tekniskt och intellektuellt. Nobel uppfann bland annat dynamit, spränggelatin och röksvagt krut. Han beviljades cirka 350 patent under sitt liv och byggde upp ett affärsimperium av ett trettiotal företag över hela världen, däribland världens näststörsta oljebolag Branobel som han drev med sina bröder.

Alfred Nobels arv hedras bäst genom att sträva efter innovation. Där i finns också lösningen till vår nuvarande situation. Låt oss därför vandra i Alfred Nobels spår genom att vara innovativa i vår kulturkamp och opinionsbildning. Det handlar om att se lösningar istället för problem. Vi måste alltid vara nytänkande och släppa fram nya idéer inom strategi, organisationslära, marknadsföring med mera.

Näthatare hävdar och främjar svenskarnas intressen genom vad som i militära sammanhang brukar benämnas som informationsoperationer. Oavsett om man arbetar ideellt eller som militär är kompetens inom områden som bland annat marknadsföring, kommunikation, psykologi, sociologi, antropologi och analys en fördel.

Näthatare hävdar och främjar svenskarnas intressen genom vad som i militära sammanhang brukar benämnas som informationsoperationer. Oavsett om man arbetar ideellt eller som militär är kompetens inom områden som bland annat marknadsföring, kommunikation, psykologi, sociologi, antropologi och analys en fördel.

Vi behöver svenskar som studerar hur militären och framgångsrika företag arbetar då dessa strävar efter att vara överlägsna sina motståndare genom att hela tiden utvecklas. Detta måste vi nationalister implementera i vår egen verksamma miljö. Vi kan inte förlita oss på metoder som fungerade igår, vi måste bemästra nutidens metoder och skapa framtidens metoder. Nationalister ska bli världsledande inom områdena organisation och strategisk kommunikation. På detta vis kan vi bli innovatörer som hedras och hyllas i framtiden på samma sätt som Alfred Nobel hyllas idag!

 

Fler artiklar av intresse för dig som kallas näthatare

NÄTHATARE ÄR VARDAGSHJÄLTAR

Gammelmedia kallar verklighetens svenskar som ifrågasätter den vansinniga massinvandringen för näthatare. I själva verket är alla de tiotusentals svenskar som kallas näthatare vardagshjältar vars engagemang är av stor betydelse för Sverige och svenskarna.

GUSTAV II ADOLF – DEN NYSKAPANDE KRIGARKUNGEN

Gustav II Adolf var ett nyskapande militärgeni som revolutionerande stridskonsten på sin tid – det ska vi som hävdar och främjar svenska intressen idag också göra. Läs artikeln och låt dig inspireras!

Följ oss på sociala medier:

Nyskapande på Facebook
Nyskapande på Twitter

Kommentera