Rasister är vinnare

Vid varje tillfälle som en politiskt korrekt får slut på argument, drar denne i desperation fram rasistkortet med förhoppningen att trycka ned massinvandringskritikern. Kulturmarxister har under årtionden försökt ladda ordet rasism med negativa suggestioner, just för att hålla tillbaka svenskvänliga krafter.

Rasism är en mänsklig instinkt som innebär att vi i valet mellan vårt eget folk och andra folk väljer vårt eget. Något annat vore konstigt och destruktivt. Det är istället naturligt, konstruktivt och gynnsamt att välja sitt folk framför andra folk.

Som Gustav Vasa menade kräver vi svenskar mod och dådkraft från våra ledare: "De svenske äro allmänneligen så till lynnes, att de behöva karlasinne av sin konung."

Som Gustav Vasa menade kräver vi svenskar mod och dådkraft från våra ledare: ”De svenske äro allmänneligen så till lynnes, att de behöva karlasinne av sin konung.” [1]

När svenskhatare kallar oss rasister har vi två alternativ. Vi kan antingen stå upp eller ge vika. För varje gång vi ger vika vinner våra fiender mark. Kulturmarxister och andra svenskhatare har endast makt över oss för att vi tillåter det. Det är dags att ta tillbaka den makten. Därför är det viktigt att visa att vi inte berörs av ordet rasist. För oss är inte ordet associerat med negativa suggestioner. När någon menar att det är negativt att vara rasist, bör man visa sig oförstående till det.

Ska ordet rasist fyllas med någon laddning, ska den vara positiv. Vi ska lyfta fram att rasister är vinnare, att rasism är något naturligt och positivt. Hävdar man att man inte ser några skillnader mellan etniska grupper är man oärlig. Till och med de mest förhärdade kulturmarxister väljer att bo i etniskt svenska områden, vilket är en mycket rasistisk handling. När Aftonbladets chefredaktör Jan Helin blev tillfrågad om varför han bodde i ett etniskt svenskt område svarade han: ”En del gillar bara de som är av samma etnicitet som en själv. Jag är inte så upprörd över det”.[2] Därefter fortsatte han att klaga på Sverigedemokraterna. Att de klagar på att andra svenskar motsätter sig mångkulturen öppet gör dem till hycklare, då de i handling tydligt visar att de själva föredrar etnisk homogenitet framför mångkultur. De är således rasister precis som vem som helst.

Isbrytaren Oden, den största i sitt slag i Sverige.

Isbrytaren Oden, den största i sitt slag i Sverige. Med oövervinnerlig kraft krossar den allt motstånd i sin väg.

Alla människor är i grund och botten rasister. Det är dags att fler står upp för det som rätt. Vi ska vara isbrytare som krossar stigmat kring ordet rasism. Desto fler som vågar stå upp, desto fler kommer vi att bli. Genom att stå rakryggade i alla väder kommer vi att segra!

 

Hitta oss på sociala medier:
- Nyskapande på Facebook
- Nyskapande på Twitter

———————————————————————————————————–

Referenser

[1] http://runeberg.org/sfubon/2/0240.html

[2] http://bloggar.aftonbladet.se/janhelin/2010/09/darfor-gillar-vi-olika/#comments

5 reaktion på “Rasister är vinnare

 1. Intressant o bra!

  Rasism o rasist är numera ord som saknar relevans. Orsak de orden är enkom vapen riktade mot nationalister o patrioter o dylikt.
  Den sanna o äkta definitionen på rasism är: Ideologi som strävar efter att utrota eller förslava ( äkta slaveri o ej proletarisering eller kastväsen) egen eller annan/andra ras(er).
  Denna definition är den rätta ty den var innan ordet blev ett vapen.
  Ej många enligt detta som är rasister då.
  Min nationalism grundar sig på kärlek, plikt o lojalitet till min folkstam o fosterland.
  I förlängningen har en en hel del av det likaså till närstående folkstammar. Likaså lite av det till sin ras.
  I ”Psychological and Cognitive Science” står det om kärlekshormonet oxytocin. Det är etnocentriskt o genocentriskt.
  Det har vi alltid kännt o vetat.

  Leve fosterlandet!

 2. Rasförnekarna är förlorare, vi folkmedvetna är naturbundna vinnare! Även om det kanske ser mörkt ut just idag så har vi de eviga naturlagarna på vår sida medan rasförnekarna tvingas slåss både mot oss och verkligheten.

 3. Man ska som det sägs i inlägget inte ge vika. Kommer rasiststämpeln fram ska man bara köra på. Jag brukar iofs inte använda ordet ”ras”, jag säger ”etnicitet”.

  Det är ungefär som när man möts av Henrik Arnstad som skriker ”fascism” om allt han ser. Jag säger då: ja Arnstad, vi ser idag högerradikalism och nationalism växa till sig. Det är korrekt noterat.

 4. Pingback: Munin skildrar en framgångsrik inledning av året | Nyskapande

 5. Pingback: Uppdateringstakt under 2013 | NyskapandeNyskapande

Kommentera